© 2009 Teo Travel Ltd.

Montreal:

Bucuresti:

A Sunny Destination Insurance Car rental Airplane tickets
Teotravel Blog     Teotravel Facebook
Spatiu publicitar bannere active.
Abonamente la Pagini Romanesti
adrian podoaba Powered by Ekentros
Hot spot » Newsletter

Newsletter

INTERESANT
OFERTELE SPECIALE - CIND CUM SI CIT? Click aici
CUM SE FRUCTIFICA UN SUPER SPECIAL? (2011)
29 zile de oferta speciala, 4 saptamini de informare permanenta, 560 rezervari, 520 bilete vindute (2 avioane pline!) Care e secretul? Click aici

Valea Plopului - infernul dependentelor sau temelia viitorului? Click aici
Fascinatia zarilor Click aici
Un veac inaripat! Click aici
CE POATE FACE TEO TRAVEL PENTRU DUMNEAVOASTRA?
In afara de ceea ce stiti deja - bilete de avion, vacante, grupuri de copii, circuite, croaziere, inchiriere masina, asigurari, urgente iata si citeva produse turistice pe care le facem pentru si impreuna cu dumneavoastra!

INTILNIRI LA ... PUNCT FIX - In aproape orice loc din lume va puteti intilni cu rudele / prietenii in vacanta! Chiar daca plecati din locatii sau de pe continente diferite, noi facem sa va intilniti si sa petreceti o vacanta impreuna, sa lucrati impreuna sau sa celebrati impreuna!

GRUPURI PERSONALIZATE - pentru orice destinatie si orice ocazie va oferim tarife si programe de grup.

VACANTE PE MASURA - in functie de preferintele dumneavoastra construim impreuna vacantele dorite - gasim locul perfect, la pretul convenabil si in perioada potrivita; adaugam biletele de avion, transferul, cazarea la hotel, masina sau excursiile individuale "la fata locului" si astfel ia nastere vacanta croita anume pentru dumneavoastra.

EXTRA TOUR - excursii / circuite /croaziere - le alegem impreuna si la cerere completam programele standard oferite de tur-operatori cu zile suplimentare pre sau post-tur.

ORGANIZARE PROGRAM DEPLASARI DE SERVICI - zbor, transferuri, cazari. Facem oferte oficiale complete in franceza / engleza pentru deplasari in interes de servici.

In plus va consiliem in alegerea produselor turistice pe care le oferim / le concepem si va spunem ce anume si in ce conditii este posibil!
E drept ca nu am vizitat toate destinatiile posibile dar asta nu ne impiedica sa ne informam si sa va informam corect astfel incit sa oferim solutiile optime!